Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 00:06

Εκπλήξεις από τον Κάρλος Κορμπεράν που έβαλε μέσα τους Βρουσάι και Κούτρη. Μέσα και ο Χουάνγκ. Εκτός Τικίνιο και Παπασταθόπουλος.

Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Αυτή τη φορά ο Κάρλος Κορμπεράν τις εκπλήξεις τις έκανε. Διότι οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές σε πρόσωπα, στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρολεύκων», ήταν σημαντικές. Με δύο νέα πρόσωπα να μπαίνουν στη λίστα. Δύο παίκτες που επί Μαρτίνς δεν υπολογίζονταν φέτος. Ο Κούτρης και ο Βρουσάι. Αμφότεροι μπήκαν στη λίστα. Το ίδιο και ο Χουάνγκ. Ο Κορεάτης ήταν στην λίστα και στα ματς με την Σλόβαν, αλλά το θέμα με τη ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν του επέτρεψε να μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο Κορεάτης, ο Σωκράτης και ο Βραζιλιάνος

Τώρα, όμως, όλα αυτά έχουν λυθεί. Ο Νότιο-Κορεάτης μέσος είναι ξανά μέσα στη λίστα. Με τον Κορμπεράν να περιμένει να πάρει αρκετά από τον Ασιάτη χαφ, σε μια θέση που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από έναν παίκτη με τα στοιχεία του Χουάνγκ. Ωστόσο, εκτός έμειναν δύο παίκτες που στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχαν πάρει και φανέλα βασικού. Η δική τους απουσία από την ευρωπαϊκή λίστα, όμως, έγινε για άλλους λόγους. Έξω λοιπόν οι Τικίνιο και Παπασταθόπουλος. Ο Βραζιλιάνος έχει και τραυματισμό, αλλά αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Έλληνας αμυντικός είναι τραυματίας. Με την απουσία του Τικίνιο, στην ευρωπαϊκή λίστα μπήκε ο Χασάν καθώς παραμένει τραυματίας ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η λίστα για τα ματς εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού

Η λίστα που δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στην UEFA για τα παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο των play offs του Europa League: Ανδρούτσος, Άβιλα, Ο. Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κούτρης, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Χασάν, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ. Στη Λίστα Β είναι οι Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης και Τσέλιος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.