Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Πολύτιμος πόντος για την Λιλ [vid]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 00:36

Με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, οι «λιλουά» πήραν βαθμό στην έδρα της Ναντ.

Ligue 1:  Πολύτιμος πόντος για την Λιλ [vid]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς που άνοιξε τη δεύτερη αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στο «Λα Μποζουάρ», Ναντ και Λιλ πήραν από έναν βαθμό χάρη στην μεταξύ τους ισοπαλία 1-1.

Θέμα αποτελεσματικότητας

Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος έπαιξαν περισσότερο με τακτική και σύνεση. Η Ναντ είχε δύο καλές στιγμές. Στο 25’ και το 28’ με τον Μόουζες Σιμόν. Στην πρώτη είδε την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Ζαρντίμ. Ωστόσο στη δεύτερη, αυτή κατέληξε στα δίχτυα και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0. Στο 38’ η Λιλ απείλησε ουσιαστικά. Με τον Λαφόντ να λέει… όχι στον Μπαμπά και το πρώτο 45λεπτο να τελειώνει με ισχνό προβάδισμα της Ναντ.

Πίεση και δικαίωση

Με το σκορ στο 1-0 για την Ναντ, η Λιλ στο δεύτερο μέρος ρίσκαρε και έψαξε το 1-1. Στο 54’ η κεφαλιά του Αντρέ πέρασε πάνω από την εστία του Λαφόντ. Στο 59’ ίδιος πρωταγωνιστής για την Λιλ, ο Αντρέ δηλαδή. Αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι! Όμως, στο 76’ οι «λιλουά» κατάφεραν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό. Το σουτ του Ισμαΐλί δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ναντ. Έτσι έγινε το 1-1 που διατηρήθηκε ως το τέλος, με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί ισόπαλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr