Ποδόσφαιρο

Premier League: Η Άρσεναλ είναι ΕΔΩ! [vids]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 19:27

Δύο στα δύο για την ομάδα του Αρτέτα που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Έριξε 4άρα, στα χαλαρά, η Σίτι.

Premier League: Η Άρσεναλ είναι ΕΔΩ! [vids]

Ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει το κλίμα. Ο -μπολιασμένος στον πρωταθλητισμό- Γκαμπριέλ Ζεσούς έχει δώσει μια άλλη αύρα στην Άρσεναλ. Οι «gunners» νίκησαν 4-2, με ωραία μπάλα, την Λέστερ στο «Emirates» και έκαναν το δύο στα δύο. Με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να σκοράρει δύο φορές στα πρώτα 35 λεπτά και να βάζει τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Η άνεση των πρωταθλητών

Σε ό,τι αφορά τη Σίτι, το ματς με την Μπόρνουμ τελείωσε μέσα σε 18 λεπτά. Διότι από το 19' ως το 37' οι πρωταθλητές πέτυχαν τρία γκολ και επικράτησαν άνετα 4-0, φτάνοντας επίσης τους 6 βαθμούς, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εκεί μπορούν να φτάσουν είτε η Τσέλσι είτε η Τότεναμ αύριο. Η νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι που διεξάγεται την Κυριακή στις 18:30, στο «Stamford Bridge».

Κομβικός ο Ζοσέ Σα

Στην κόντρα του Στίβεν Τζέραρντ με τον Φρανκ Λάμπαρντ, σε επίπεδο προπονητικής, νικητής ήταν ο πρώτος, καθώς η Άστον Βίλα επικράτησε 2-1 της Έβερτον. Πρωταγωνιστής στο ματς της Γουλβς με την Φούλαμ ο Ζοσέ Σα. Ο διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι του Μίτροβιτς στο 81', στη δεξιά γωνία, συμβάλλοντας στον βαθμό που πήρε η ομάδα του. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και τα γκολ της αγωνιστικής.

Άστον Βίλα - Έβερτον 2-1

(31' Ινγκς, 85' Μπουέντια / 87' αυτ. Ντίνε)

Άρσεναλ - Λέστερ 4-2

(23', 35' Ζεσούς, 55' Τζάκα, 75' Μαρτινέλι / 53' αυτ. Σαλιμπά, 74' Μάντισον)

Γουλβς - Φούλαμ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι - Μπόρνμουθ 4-0

(19' Γκιουντογκάν, 31' Ντε Μπρόινε, 37' Φόντεν, 79' αυτ. Λέρμα)

Μπράιτον - Νιουκάστλ 0-0

Σαουθάμπτον - Λιντς 2-2

(74' Αρίμπο, 81' Γουόκερ-Πίτερς / 46', 60' Ροντρίγκο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr