Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Έδειξε χαρακτήρα, με δέκα παίκτες, η Μονακό [vid]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 20:17

Αν και έπαιζαν από το 15' οι Μονεγάσκοι έσωσαν την… παρτίδα, με την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρεν.

Ligue 1: Έδειξε χαρακτήρα, με δέκα παίκτες, η Μονακό [vid]

Ισοπαλία στο «Stade Louis II» ανάμεσα σε Μονακό και Ρεν. Αν, όμως, υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να νιώθει ευχαριστημένη από τον βαθμό, βάσει και της εικόνας του ματς, αυτή είναι η γηπεδούχος ομάδα. Η Μονακό λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την Αϊντχόφεν, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αντιμετώπισε εκτός από την Ρεν και πολλές αναποδιές.

Αρχικά την αποβολή του Φοφονά στο 15'. Σαν να μην έφτανε αυτό, απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για πάρει το προβάδισμα. Αν είχε ευστοχήσει ο Ντισασί στο πέναλτι που εκτέλεσε, στο 33', ίσως το ματς να είχε πάρει άλλη τροπή. Αλλά δεν έγινε. Έτσι, το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ.

Τον «έσωσε» τον βαθμό

Το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η Ρεν έπαιξε το ρόλο του στην πορεία του ματς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα στο «Stade Louis II». Στο 59' ο Λαμπόρντ πέτυχε το 0-1. Αυξάνοντας κι άλλο την πίεση για την Μονακό.

Πίσω στο σκορ πλέον, αλλά και με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, η Μονακό δεν το έβαλε κάτω. Έδειξε χαρακτήρα για μια ακόμα φορά. Έτσι, με το τέρμα του Εμπολό στο 73', η Μονακό ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, βάσει της εξέλιξης του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr