Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καρλίτος - Την Κυριακή στη Βαρσοβία [vid]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 20:48

Ο Ισπανός έλυσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και αναχωρεί για την Πολωνία, ώστε να υπογράψει στη Λέγκια.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καρλίτος - Την Κυριακή στη Βαρσοβία [vid]

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός, το Σάββατο, έλυσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και ετοιμάζεται για τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του. Αυτός θα είναι στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα στη Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία θα υπογράψει άμεσα.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει, την Κυριακή θα «πετάξει» για την πολωνική πρωτεύουσα. Για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του ή πιο σωστά, την επιστροφή του στην Λέγκια. Μην ξεχνάμε πώς είχε φορέσει τη φανέλα της πολωνικής ομάδας τη σεζόν 2018-19. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 32χρονος επιθετικός θα έχει διάρκεια δύο ή τρία χρόνια. Αυτό, εξάλλου, είναι και το μοναδικό που δεν έχει «κλειδώσει» στη μεταγραφή του Ισπανού στην Λέγκια.

Από τη στιγμή που ήταν, ουσιαστικά, εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Αν και είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Φεύγει έχοντας κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας της περασμένης σεζόν. Με 68 ματς με την πράσινη φανέλα, όπου σκόραρε 18 γκολ και έδωσε 6 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.