Ποδόσφαιρο

Championship: Σεντερφορίσιο γκολ από τερματοφύλακα! [vid]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 21:19

Ο Σένι Ντιένγκ της ΚΠΡ χάρισε τον βαθμό στο εκτός έδρας ματς με την Σάντερλαντ. Όχι με κάποια απόκρουσή του, αλλά με το τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις.

Championship: Σεντερφορίσιο γκολ από τερματοφύλακα! [vid]

Σε ένα απίστευτο ματς που έγινε στο «Stadium of Light» η ΚΠΡ «τσίμπησε» τον βαθμό κόντρα στην Σάντερλαντ. Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Με σεντερφορίσιο γκολ. Αλλά αυτό δεν ήρθε από κάποιον επιθετικό της ΚΠΡ. Ήρθε από τον γκολκίπερ της Κούινς Παρκ Ρέιντζερς. Ο Σενεγαλέζος Σένι Ντιένγκ επέλεξε να προωθηθεί στο φινάλε του ματς. Πάντα το κάνουν οι τερματοφύλακες, ώστε να γεμίσει η αντίπαλη περιοχή με παίκτες. Έτσι έγινε στο 90'+2, το απόγευμα του Σαββάτου.

Γκολ που θα μείνει στην ιστορία!

Η Σάντερλαντ προηγήθηκε 2-0 της ΚΠΡ με τα γκολ που σημείωσαν οι Στιούαρτ (31') και Σιμς (40'). Έδειχνε να έχει καθαρίσει» το ματς. Αλλά στα τελευταία λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω! Στο 87’ ο Σερ μείωσε σε 2-1. Ακολούθησε η φάση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2). Κόρνερ από τα αριστερά, η άμυνα απομάκρυνε προσωρινά προς του γκολκίπερ Ντιένγκ που είχε προωθηθεί. Νέα σέντρα του Σερ από τα αριστερά, ο γκολκίπερ Ντιένγκ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέτυχε το 2-2 και έδωσε το βαθμό στην ΚΠΡ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr