Ποδόσφαιρο

Serie A: Δυναμική εκκίνηση για την πρωταθλήτρια Μίλαν [vids]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 22:03

Νικηφόρα πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια. Με «διπλό» ξεκίνησε τη σεζόν η Αταλάντα.

Serie A: Δυναμική εκκίνηση για την πρωταθλήτρια Μίλαν [vids]

Ο πήχης έχει ανέβει για την Μίλαν μετά το περσινό πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» έκαναν εντυπωσιακή εκκίνηση στη Serie A της σεζόν 2022/23. Σε ένα ματς όπου έδειξαν πώς έχουν αλλάξει επίπεδο. Μετά τον τίτλο που πήραν πέρσι, φέτος έχουν σκοπό να ανεβάσουν… στροφές. Το έδειξαν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Στο ματς με την Ουντινέζε στο «San Siro». Ένα ματς που ξεκίνησε… στραβά για την Μίλαν.

Σούπερ μπάλα και ανατροπή

Στο 2ο λεπτό κιόλας η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ με τον Μπεκάο (0-1). Ωστόσο, οι «ροσονέρι» με το πέναλτι του Ερνάντες (11') και το γκολ του Ρέμπιτς (15') κατάφεραν να γυρίσουν το ματς μέχρι το 15' (2-1). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+3) με τον Μασίνα (2-2). Το γρήγορο γκολ του Ντίας στις αρχές του δευτέρου μέρους (46΄) και το δεύτερο του Ρέμπιτς (68') ήταν αυτά που καθόρισαν τη νίκη της Μίλαν με 4-2.

Η δύναμη της συνήθειας

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την Αταλάντα, αυτό είναι οι νίκες της μακριάς από το Μπέργκαμο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει μια έφεση σε αυτό το γεγονός. Έτσι ξεκίνησε και το φετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο διπλό ήρθε στη Γένοβα. Με αντίπαλο την Σαμπντόρια. Δοκάρι στο 22' με τον Μάλε και προβάδισμα στο 26' με το πλασέ του Τολόι, με την κεφαλιά-πάσα του Πάσαλιτς. Η Σαμπντόρια είχε δοκάρι στο φάουλ του Σαμπίρι, στο 70ό λεπτό. Εν συνεχεία πίεσε, είχε δύο καλές στιγμές και τελικά, στο 90'+5, οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν ιδανικά την αντεπίθεση, με τον Λούκμαν να σημειώνει το 0-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr