Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Σενάριο για Κορεάτη φορ [vid]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 22:43

Οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν δανεικό από την Νότιγχαμ Φόρεστ τον 30χρονο Χουάνγκ Ι-Τζο.

Ολυμπιακός: Σενάριο για Κορεάτη φορ [vid]

Νέα μεταγραφή στα… σκαριά για τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο αναφέρει το «Football Insider» σε σχετικό του ρεπορτάζ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ αγόρασε τον Χουάνγκ Ι-Τζο. Με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 3.4 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή μερικές χιλιάδες ευρώ πάνω από τα 4 εκατομμύρια. Παίρνει, λοιπόν, τον 30χρονο διεθνή φορ από τη Νότια Κορέα και τον παραχωρεί δανεικό στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του αγγλικού Μέσου.

Συμφωνία Μπορντό - Νότιγχαμ

Οι δύο ομάδες ήταν σε ανοικτή γραμμή τα τελευταία 24ωρα. Η πρόταση που κατέθεσε η Νότιγχαμ στην Μπορντό για τον 30χρονο επιθετικό, έγινε αποδεκτή. Ο παίκτης αφήνει τη γαλλική ομάδα που έχει υποβιβαστεί και ψάχνει τρόπο να καλύψει τα χρέη της. Τον αποκτά ο αγγλικός σύλλογος, ο οποίος ωστόσο τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό. Μια κίνηση η οποία, όπως αναφέρει το «Football Insider», είναι ακόμη πιο εύκολη από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσημη διάψευση

Πάντως, από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» υπάρχει επίσημη ενημέρωση πώς το ρεπορτάζ από την Αγγλία δεν ισχύει. Ναι μεν η Νότιγχαμ Φόρεστ έδωσε τα... χέρια με την Μπορντό για τον Χουάνγκ Ι-Τζο. Ωστόσο, ο παίκτης δεν θα έρθει στον Ολυμπιακό. Δηλαδή δεν ισχύουν οι πληροφορίες περί δανεισμού του παίκτη από την αγγλική ομάδα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Όμως, είναι δεδομένη η απόκτηση ενός φορ από τους «ερυθρόλευκους» και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, για να τελειώσουν κι αυτή την υπόθεση το ταχύτερο δυνατό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.