Ποδόσφαιρο

Super League 1: Οι έδρες είχαν τον πρώτο λόγο στα φιλικά

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 23:33

Νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Λαμία. Ισοπαλία Λεβαδειακού και Ατρομήτου.

Super League 1: Οι έδρες είχαν τον πρώτο λόγο στα φιλικά

Αρκετά φιλικά έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου για τις ομάδες της Super League 1. Στα περισσότερα νικητής ήταν ο εκάστοτε γηπεδούχους. Μόνο μια ισοπαλία, στο ματς που δεν έγινε σε ουδέτερη έδρα. Διότι Λεβαδειακός και Ατρόμητος κοντραρίστηκαν στην Αλίαρτο. Αναλυτικά τα ματς…

ΑΕΚ - Προοδευτική 4-0

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ πέτυχε μια ακόμα φιλική νίκη. Σε ματς προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο «Σεραφείδειο» και είχε διάρκεια τρία 45λεπτα, επικράτησε 4-0 της Προοδευτικής. Με τον Ντομαγκόι Βίντα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Ένωση, καθώς αγωνίστηκε για 65 λεπτά. Από τα πρώτα λεπτά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν φάσεις, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν. Το γκολ τελικά ήρθε στο 20ό λεπτό με τον Πινέδα, μετά την πάσα του Τσούμπερ. Ο Μεξικανός στο 30' έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Αστρά, πετυχαίνοντας το 2-0. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 45 λεπτά, η συνεργασία Σιμάνσκι - Άμραμπατ είχε αποδέκτη τον Γιόνσον, που πλάσαρε εύστοχα (3-0). Στο 93' και μετά τη σέντρα σουτ του Μοχαμάντι, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα (65’ Ρότα), Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αμραμπατ, Πινέδα, Μάνταλος (62’ Λιβάι), Αραούχο. Στο τρίτο 45λεπτο η Ένωση αγωνίστηκε με τους Αθανασιάδη, Ραντόνια (110’ Κοσίδης), Μήτογλου, Λάτσι (110’ Μισελέν), Μιτάι, Μουστακόπουλο, Φράνσον, Μοχαμάντι, Γιούση (110’ Αλμπάνης), Ρότα, Γκαρσία.

Προοδευτική (Γιάννης Μάγκος): Αστράς, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Ποτουρίδης, Αλεξίου, Πατσατζόγλου, Παντελίδης. Μεγαρίτης, Πίσσας, Θεοδωρίδης, Ευθυμίου, Κυριαζής.

ΠΑΟΚ - Βόλος 3-1

Με καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου στην Τούμπα και έκλεισε νικηφόρα την περίοδο της προετοιμασίας. Ο Μπίσεσβαρ άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό για τον Δικέφαλου του Βορρά. Αυτό ήταν το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 54'. Με τον Ολιβέιρα να επιστρέφει στα γκολ, μετά τον τραυματισμό του, μετά την ασίστ του Ελ Καντουρί. Στο 65', όμως, η ομάδα της Μαγνησίας μείωσε με το γκολ του Πάολο Φερνάντες. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και ο Κούτσιας (90'+1) ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας, Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Τόμας. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82' Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75' Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61' Α. Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75' Κούτσιας).

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Μπογκντάνοβιτς, Μεταξάς, Τάχατος.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 4-2

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε οι Αρκάδες την προετοιμασίας τους, σε αντίθεση με την ομάδα του Αγρινίου που έδειξε πώς θέλει δουλειά στην άμυνα. Στο φιλικό που έγινε στην Τρίπολη, ο Αστέρας προηγήθηκε στο 9' με τον Τιλίκα. Είχε ευκαιρίες για το 2-0, αλλά στο 22' το ματς ήρθε στα ίσα με το γκολ του Καρέλη (1-1). Έτσι έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, οι Αρκάδες μέσα σε δέκα λεπτά βρέθηκαν να προηγούνται 3-1. Αρχικά στο 49' ο Μπαράλες με κεφαλιά σημείωσε το 2-1, ενώ στο 55' ο Καστάνιο το 3-1. Το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 71' με σκόρερ τον Γκαρντάβσκι, για να μειώσει ο Παναιτωλικός στο τελικό 4-2, με πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Καρέλης στο 86'

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος (46' Τσιφτσής), Καρμόνα (64' Γκαρθία), Πίτσου (64' Αντζουλάς), Καστάνιο (77' Χριστόπουλος), Άλβαρες (77' Τασουλής), Στάνκο (77' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τιλίκα (46' Σίτο), Μπερτόγλιο (64' Σονί), Ριέρα (46' Γκαρντάβσκι), Μπενίτο (46' Μπαράλες)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον (65' Αποστολάκης), Κορνέλιους, Χουχούμης (65' Μλάντεν), Φλόρες, Τσινγκάρας (65' Βαρόνε), Ντίας (65' Νταγκό - 90' Μπελεβώνης), Χατζηθεοδωρίδης (85' Ξενιτίδης), Ντουάρτε (85' Αναστασόπουλος), Καρέλης.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που έγινε στην Αλίαρτο. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα το ματς. Το γκολ για την ομάδα του Περιστερίου ήρθε στο πρώτο μέρος. Στο 38' με σκόρερ τον Μουνίθ. Η ομάδα της Λειβαδιάς βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος. Τελικά, κατάφερε να ισοφαρίσει. Το γκολ του Συμελίδη, στο 65', ήταν εκείνο που διαμόρφωσε το 1-1. Ο Ατρόμητος άγγιξε τη νίκη, αλλά η προσπάθεια του Σουάρεθ στο 72' σταμάτησε στο δοκάρι!

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος (70' Λιάγκας), Βινίσιους, Παναγιώτου (70' Μπαχανάκ), Κωνσταντινίδης (70' Ντεντάκης), Μεχία (70' Μπελμόντ), Χάμοντ (70' Βουτσάς), Νίκας (46' Λούα Λούα), Μουτίνιο (70' Ρεγκίς), Δούμτσιος (70' Μπαρμπόσα, 82' Τσιριγώτης), Βρακάς (65' Συμελίδης).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Οικονομίδης, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης (80' Χατζηισαΐας), Ντε Μποκ (75' Αθανασίου), Γκονζάλες, Μουνίθ (70' Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ (80' Τζοβάρας), Κιάρτανσον (65' Τζαβίδας).

Λαμία - Ιωνικός 1-0

Η Λαμία κράτησε το μηδέν στην άμυνα σε ένα ακόμα φιλικό και νίκησε 1-0 τον Ιωνικό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος» σημείωσε στο 19' ο Ρόμανιτς. Η αντίδραση για τον Ιωνικό ήρθε προς το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά ο Σαράνοφ επενέβη όποτε χρειάστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ενώ σε αυτό συνέβαλλαν και οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (46' Σλίβκα), Γκοράνοφ, Νούνιες, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Γιακουμάκης

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μίλο, Αντούνες, Μασάς, Ιωαννίδης, Μεντόζα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μάντζης, Μύγας, Ρομαό. Έπαιξαν ακόμα οι Περλέσι, Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Χρ. Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης και Ντοσεβί.

ΟΦΗ - Επισκοπή 4-0

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έκλεισε την περίοδο της προετοιμασίας με το φιλικό κόντρα στην Επισκοπή, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Οι Ηρακλειώτες νίκησαν 4-0 το σύλλογο από τα Χανιά. Χρειάστηκαν περίπου 30 δευτερόλεπτα για να πετύχει ο Νέιρα το 1-0. Το ματς είχε αρκετές φάσεις και στο 13' σημειώθηκε το 2-0. Σκόρερ για τον ΟΦΗ ο Τσιλιανίδης, μετά την ασίστι του Ντίκο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και στο 26', καθώς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το σκορ στο 3-0. Τέλος, στο 61' ήταν η σειρά του Φαν Ντούινεν να πετύχει γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Μαρινάκης (46’ Ουές), Μπαλογιάννης (46’ Toρνάρισον), Βούρος, Γιόχου (56’ Γιαννούλης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (56’ Αποστολάκης), Τοράλ (56’ Φαν Ντούινεν), Νέϊρα, Ντίκο (46’ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης

Επισκοπή (Nταρίλ Γουίλαρντ): Καλογεράκης (53’ Ψαρράς), Κεφαλάς, Κρίκλοου (55’ Τσιλεδάκης),Λάμτσε, Νίκολι (55’ Σταθόπουλος), Πετράκης (Kώτσιος 43’), Σαμούρκοσάβι, Ουοττάρα (78’ Eνουαντζάνγκνα), Άλεν, Τάτσης (78 Σουλεϊμάν), Αμπάφου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.