Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Ίντερ «λυτρώθηκε» στο 90'+5 [vids]

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 23:57

Το γκολ του Ντάμφρις στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στους «νερατζούρι». «Διπλό» για την Τορίνο.

Serie A: Η Ίντερ «λυτρώθηκε» στο 90'+5 [vids]

Ένα γκολ στην αρχή και ένα στο φινάλε ήταν όλα… λεφτά για την Ίντερ στην πρεμιέρα της Serie A. Οι «νερατζούρι» έκαναν ιδανικό ξεκίνημα, αλλά τα βρήκαν δύσκολα. Χρειάστηκε να περάσουν 93 λεπτά για να έρθει το δεύτερο, το οποίο έδωσε στην ομάδα του Ιντζάγκι το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ο Λουκάκου χρειάστηκε 80 δευτερόλεπτα (1'20'') για να σκοράρει. Η κεφαλιά του Βέλγου ήταν αυτή που έδωσε στην Ίντερ το 0-1 και το προβάδισμα. Ωστόσο, η Λέτσε έβαλε δύσκολα στην Ίντερ. Στο 48' ο Σισάι ήταν εκείνος που ισοφάρισε, τελειώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση των γηπεδούχων. Όπως έβαλε γκολ η Ίντερ στην αρχή του ματς, το ίδιο και η Λέτσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου!

Απίστευτο ματς, τρομερό φινάλε

Το ματς ήταν ανοικτό! Στο 61' ο Χαντάνοβιτς έκανε μια εκπληκτική επέμβαση, σε φάουλ του Μπίστροβιτς, χωρίς να έχει καλή ορατότητα. Η Ίντερ έχασε πολλές ευκαιρίες. Δοκάρι στο 69' με τον Ντάμφρις. Με τον Λουκάκου να χάνει την ευκαιρία για το 1-2 στο 83', σε μια φάση που συνήθως ο Βέλγος σκοράρει. Αναγκάζοντας τον Ιντζάγκι να μπει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν πίστευε τις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του. Τελικά, η «λύτρωση» ήρθε στο 90'+5. Κόρνερ από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά από τον Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Ντάμφρις με προβολή πέτυχε το 1-2.

«Διπλό» για την Τορίνο

Η «γκρανάτα» επικράτησε 2-1 στην έδρα της Μόντσα. Μίραντσουκ στο 43' και Σανάμπρια στο 66' έδωσαν… αέρα δύο τερμάτων στην Τορίνο. Ωστόσο, η Μόντσα δεν το παράτησε το ματς. Έτσι κατάφερε να σκοράρει το «παρθενικό» της γκολ στη Serie A, στο 90'+4 με τον Ντάνι Μότα. Ένα γκολ που πανηγύρισε και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr