Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Ράγιο «κακός δαίμονας» της Μπαρτσελόνα - Νίκη για την Βιγιαρεάλ [vids]

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 00:25

Απρόσμενη ισοπαλία για την ομάδα του Τσάβι. Κόλλησε στο 0-0 με την Βαγιεκάνο. Δυναμική αρχή για το «κίτρινο υποβρύχιο».

La Liga: Η Ράγιο «κακός δαίμονας» της Μπαρτσελόνα - Νίκη για την Βιγιαρεάλ [vids]

Άλλη ιστορία τα φιλικά, άλλη τα επίσημα. Η Μπαρτσελόνα το κατάλαβε καλά στην πρεμιέρα της φετινής La Liga. Διότι έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Βαγιεκάνο, στο «Camp Nou». Οι αριθμοί είναι συντριπτικοί. Κατοχή μπάλας 67% με 33%! Τελικές 21 με 4! Σουτ στο τέρμα: 6-2. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Τσάβι έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία και «πέταξε» δύο βαθμούς στην έδρα της. Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Τερ Στέγκεν να κάνει καθοριστική επέμβαση στο 45'+2 στο σουτ του Άλβαρο Γκαρσία, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει χειρότερα. Να είχε ηττηθεί δηλαδή η καταλανική ομάδα.

Μονόλογος χωρίς ουσία

Η Μπαρτσελόνα πίεσε από την αρχή. Στο 13' σκόραρε με τον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Πολωνός ήταν σε θέση οφ σάιντ και το γκολ ορθά δεν μέτρησε! Ο Πολωνός δέχθηκε κι ένα μαρκάρισμα στην περιοχή, στο 75', αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Πολλά σουτ από τους «blaugrana», αλλά τα περισσότερα ήταν πάνω από την εστία.

Ο «Λέβα» άγγιξε το γκολ στο 82', αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι! Στο 84’ ο Ομπαμεγιάνγκ σούταρε, ο Ντιμιτριέβσκι ήταν εξουδετερωμένος, αλλά πρόλαβε ένας αμυντικός και έσωσε το γκολ! Στο 88' ο Κεσί σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφ σάιντ. Όπως και ο Σάντσεθ, για την Ράγιο, στο 90'+5. Δύο λεπτά νωρίτερα, στο 90'+3 ο Μπουσκέτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε!

Διαφορά ποιότητας

Η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα που θα διεκδικήσει για μια ακόμα χρονιά ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βαγιαδολίδ την παραμονή στη La Liga. Η διαφορά των δύο ομάδων καθόρισε και το αποτέλεσμα του ματς στο «José Zorrilla». Το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν καλύτερο και έφτασε στη νίκη με 3-0. Το γκολ Τζάκσον στο (49') και τα δύο του Μπαένα (81' και 89') έδωσαν το πρώτο φετινό τρίποντο στην ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr