Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Πεντάρα της Παρί Σεν Ζερμέν με «μαέστρο» Νεϊμάρ [vid]

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 00:46

Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερο ματς με 5 γκολ για τους πρωταθλητές Γαλλίας που νίκησαν 5-2 την Μονπελιέ στο «Le Parc des Princes»

Ligue 1: Πεντάρα της Παρί Σεν Ζερμέν με «μαέστρο» Νεϊμάρ [vid]

Την 1η αγωνιστική, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 5-0 εκτός έδρας την Κλερμόν. Φαίνεται πώς στην αρχή της σεζόν τα πέντε γκολ έγιναν συνήθεια για την ομάδα του Γκαλτιέ. Δεύτερη αγωνιστική και πάλι 5 γκολ για τους πρωταθλητές. Αυτή τη φορά άτυχη ήταν η Μονπελιέ, που «επισκέφτηκε» το Παρίσι στα μέσα Αυγούστου.

Με «μαέστρο» τον Νεϊμάρ

Η Παρί ξεκίνησε δυνατό το ματς. Αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της. Καθώς στο 23' κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Μονπελιέ, αλλά ο Εμπαπέ δεν κατάφερε να σκοράρει από την «άσπρη βούλα». Ο Όμλιν απέκρουσε το πέναλτι. Ωστόσο, το γκολ ήρθε για τους πρωταθλητές. Στο 39', αλλά ήταν αυτογκόλ από τον Σακό, μετά το σουτ του Εμπαμπέ. Δεύτερο πέναλτι για τους Παριζιάνους στο 43', σε νέο χέρι αμυντικού της Μονπελιέ. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Νεϊμάρ που σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 2-0. Σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Έβαλε πάλι πέντε γκολ

Ο Νεϊμάρ με έξυπνη κεφαλιά, από κοντά, πέτυχε στο 51' το 3-0. Η Μονπελιέ αντέδρασε, καθώς ήταν τρία γκολ πίσω στο σκορ. Στο 58' ήταν ο Καζρί αυτός που κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει το σκορ (3-1). Αλλά το γκολ αυτό «τσίτωσε» τους Παριζιάνους. Ο Εμπαπέ στο 69' σκόραρε και ανέβασε το σκορ στο 4-1, με προβολή. Στο 85' ο Νεϊμάρ σκόραρε ξανά αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ ο Βραζιλιάνος. Στο 87', γύρισμα του Μέντες, σουτ του Σάντσες και 5-1. Το μόνο που έκανε η Μονπελιέ ήταν να μειώσει σε 5-2, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+1) με τον Τσάτο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr