Ποδόσφαιρο

Πήρε και Ντενίς η Νότιγχαμ

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 13:40

Μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ της έκανε η Νότιγχαμ, με την απόκτηση του Εμμανουέλ Ντενίς, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή.

Πήρε και Ντενίς η Νότιγχαμ

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νότιγχαμ Φόρεστ, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι «νεοφώτιστοι» στην Premier League, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εμάνουελ Ντένις, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επιθετική λειτουργία της ιστορικής ομάδας. Ο διεθνής Νιγηριανός, πήγε στην το περασμένο καλοκαίρι από την Μπριζ στην Γουότφορντ και κόστισε στην Φόρεστ, περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την απόκτηση του επιθετικού, Εμμανουέλ Ντένις από τη Γουότφορντ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται, ότι στο περυσινό πρωτάθλημα, ο Ντένις, σημείωσε δέκα γκολ και «μοίρασε» έξι ασίστ, σε 33 συμμετοχές με τα «χρώματα» της Γουότφορντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr