Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Μπερνάρντ – «Όχι» σε πρόταση της Βερόνα για Αλεξανδρόπουλο

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 14:04

Σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο άσο έφθασαν οι «πράσινοι» που… φουλάρουν πλέον για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής!

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Μπερνάρντ – «Όχι» σε πρόταση της Βερόνα για Αλεξανδρόπουλο

Το πρώτο βήμα για να… ντύσει στα πράσινα τον Μπερνάρντ πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος άσος φέρεται να συμφώνησε στους όρους των «πρασίνων» για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον οι Κυπελλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με την Σαρίγια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Μπερνάρντ πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στην Σαχτάρ που τον απέκτησε το 2013 έναντι 25 εκατ. ευρώ, ενώ το 2018 μετακινήθηκε στην Έβερτον.

Εν τω μεταξύ, αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού σε πρόταση της Βερόνα για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ που κρίθηκε κατώτερη του αναμενόμενου για έναν ποδοσφαιριστή που θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.