Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σενάρια για Βάρντι [vid]

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 19:58

Το όνομα του 35χρονου Άγγλου επιθετικού «παίζει» για τους «κόκκινους διαβόλους» όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σενάρια για Βάρντι [vid]

Οι κινήσεις ενίσχυσης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σταματούν. Πόσω δε μάλλον τώρα που τα αποτελέσματα στην εκκίνηση της σεζόν είναι τραγικά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν με δύο ήττες, η δεύτερη με συντριβή 4-0 από την Μπρέντφορντ. Έτσι, η αναζήτηση επιθετικού είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Έρικ Τεν Χάαγκ.

Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα η «Athletic», στις τάξεις της Γιουνάιτεντ υπάρχει πρόθεση να γίνει κίνηση για τον Τζέιμς Βάρντι. Πολλά ονόματα ακούστηκαν για την επίθεση της ομάδας του Μάντσεστερ. Με τον φορ της Λέστερ να είναι το καινούργιο. Ο 35χρονος σέντερ φορ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «κόκκινων διαβόλων». Ο Βάρντι έχει μπει στην δέκατη σεζόν στις «αλεπούδες». Στο παρελθόν, βεβαίως, όσες φορές έγινε πρόταση για την απόκτησή του από άλλες αγγλικές ομάδες, είτε εκείνος, είτε η Λέστερ είχαν απαντήσει αρνητικά.

Στη σχετική λίστα με τα ονόματα επιθετικών φέρονται να υπάρχουν άλλα δύο ονόματα. Αυτά είναι του Αλβάρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης) και του Ραούλ Ντε Τομάς (Εσπανιόλ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr