Ποδόσφαιρο

Φαμαλικάο: Ανακοινώθηκε ο Ενέα Μιχάι [vid]

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 20:54

Τριετές συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα υπέγραψε ο Αλβανός αμυντικός, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Φαμαλικάο: Ανακοινώθηκε ο Ενέα Μιχάι [vid]

Διαδικαστικό ήταν το θέμα αλλά είχε απομείνει η επισημοποίησή του. Ο Ενέα Μιχάι άφησε τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει στην Πορτογαλία την καριέρα του. Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός μετά από μια τριετία στον Δικέφαλο του Βορρά, θα δοκιμάσει την τύχη στην Ιβηρική χερσόνησο, με τη φανέλα της Φαμαλικάο. Η τρίτη του ομάδα, καθώς τα πρώτα βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, πριν «ανέβει» στην πρώτη ομάδα.

Ο σύλλογος της Liga NOS ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη μεταγραφή του 24χρονου στόπερ. Με τον Μιχάι να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών με την Φαμαλικάο. Στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες και ελπίζω πως θα είμαι ικανός να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα προσαρμοστώ γρήγορα για να γίνω χρήσιμος. Έχω δει παιχνίδια και μου αρέσει το γεμάτο γήπεδο και το πάθος που βγάζει η ομάδα».

Μετά και τις μεταγραφές των Κάργα και Νάσμπεργκ, ήταν πολύ δύσκολο να έχει χώρο και χρόνο στον ΠΑΟΚ. Ήταν ουσιαστικά η πέμπτη επιλογή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έτσι, επέλεξε την περιπέτεια της πορτογαλικής λίγκας. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ανακοινώθηκε από την Φαμαλικάο. Την περασμένη σεζόν, ο Ενέα Μιχάι είχε 22 ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά και μια ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr