Ποδόσφαιρο

La Liga: Με το… δεξί οι «ροχιμπλάνκος» [vids]

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 22:20

Η ομάδα του Σιμεόνε δεν συνάντησε προβλήματα στο «Coliseum Alfonso Pérez» και «πέρασε» με νίκη 3-0!

La Liga: Με το… δεξί οι «ροχιμπλάνκος» [vids]

Νικηφόρα ξεκίνησε η Ατλέτικο Μαδρίτης το νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του «Τσόλο» Σιμεόνε πέρασε νικηφόρα από το «Coliseum Alfonso Pérez», επικρατώντας 3-0 της Χετάφε. Με τον Άλβαρο Μοράτα να είναι σε ένα ακόμα ματς, η βασική επιθετική επιλογή των «ροχιμπλάνκος». Ο Ισπανός επιθετικός ήταν αυτός που πέτυχε δύο γκολ. Ωστόσο εξαιρετικός ήταν ο Ζοάο Φέλιξ με τις τρεις ασίστ του.

Δημιουργός Ζοάο Φέλιξ, «εκτελεστής» Μοράτα

Στο 15' η ασίστ του Ζοάο Φέλιξ βρήκε τον Μοράτα που σκόραρε το 0-1. Η Χετάφε απείλησε εν μέρει στο 41' με το σουτ του Μπόρχα Μαγιοράλ, αλλά ο Όμπλακ δεν είχε πρόβλημα και αντέδρασε σωστά. Στο 59' ο Μοράτα αξιοποίησε ιδανικά τη δεύτερη ασίστ του Ζοάλ Φέλιξ και διαμόρφωσε το 0-2 για την Ατλέτικο.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 74', καθώς η κεφαλιά του Μπόρχα Μαγιοράλ μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από την εστία του γκολκίπερ των «ροχιμπλάνκος». Ο Ζοάο Φέλιξ έφτιαξε και το τρίτο γκολ για την Ατλέτικο. Στο 75' βρήκε τον Γκριεζμάν και ο Γάλλος δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr