Ποδόσφαιρο

Τραμπζονσπόρ: Ανακοινώθηκε ο Μπάρτρα

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 22:57

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Τραμπζονσπόρ: Ανακοινώθηκε ο Μπάρτρα

Σημαντική μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Τουρκίας, λίγο πριν μπει στη «μάχη» των Play Off του φετινού Champions League. Η ομάδα της Τραπεζούντας προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή. Καθώς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Μαρκ Μπάρτρα. Με τον Ισπανό στόπερ να αφήνει την Μπέτις για να αγωνιστεί στην ομάδα που έχει στο ρόστερ της, τόσο τον Τάσο Μπακασέτα όσο και τον Μανώλη Σιώπη.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός άφησε την Μπέτις και θα συνεχίσει την καριέρα του, στην ομάδα της Τραπεζούντας. Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή για την Τραμπζονσπόρ, που απέκτησε έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Με θητεία στην Μπαρτσελόνα και την Ντόρτμουντ. Εν συνεχεία ακολούθησε η θητεία στην Μπέτις. Τώρα, άφησε την ομάδα της Ανδαλουσίας για την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Από το βράδυ της Κυριακής έφτασε στην Τουρκία και τη Δευτέρα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την Τραμπζονσπόρ. Ο Μπάρτρα έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα της «φούρια ρόχα». Την περασμένη σεζόν μέτρησε 31 συμμετοχές με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr