Ποδόσφαιρο

Serie A: Τριάρα με την «υπογραφή» των Βλάχοβιτς και Ντι Μαρία [vids]

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 23:45

Πετυχημένη εκκίνηση για την «Γηραιά Κυρία» που νίκησε 3-0 τη Σασουόλο στο Τορίνο.

Serie A: Τριάρα με την «υπογραφή» των Βλάχοβιτς και Ντι Μαρία [vids]

Η πρεμιέρα για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23 ήταν ιδανική. Η Γιουβέντους έφτασε σε μια άνετη νίκη στην έδρα της, καθώς επικράτησε 3-0 της Σασουόλο. Με το δίδυμο των Ντούσαν Βλάχοβιτς και Άνχελ Ντι Μαρία να έχουν καταλυτικό ρόλο στην επικράτηση των «μπιανκονέρι».

Γκολάρα του Αργεντινού!

Ο Άνχελ Ντι Μαρία άνοιξε… λογαριασμό στη Serie A στο πρώτο του ματς. Στην αναμέτρηση στο Τορίνο με την Σασουόλο. Στο 26' ο Άλεξ Σάντρο έκανε τη σέντρα και ο Άνχελ Ντι Μαρία άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο γκολ. Τόσο σε έμπνευση όσο και σε εκτέλεση. Λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, η Γιουβέντους ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Κέρδισε πέναλτι. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα» και σημάδεψε σωστά, στο 43', για το 2-0.

Οι ενέργειες των παικτών του Αλέγκρι ξεσήκωσαν αρκετές φορές τους «τιφόζι» στις εξέδρες. Ωστόσο το πανηγύρι συνεχίστηκε στο 51'. Η ασίστ του Ντι Μαρία ήταν ιδανική, ο Βλάχοβιτς δεν την σπατάλησε και διαμόρφωσε το 3-0. Ως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Γιουβέντους μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr