Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Μπέτις είχε εύκολη δουλειά [vid]

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 00:32

Η κυπελλούχος Ισπανίας επικράτησε 3-0 της Έλτσε για την πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

La Liga: Η Μπέτις είχε εύκολη δουλειά [vid]

Με το… δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα οι «βερδιμπλάνκος». Οι κυπελλούχοι Ισπανίας δεν συνάντησαν προβλήματα στο ματς με την Έλτσε. Το τελικό 3-0 δείχνει την εικόνα του ματς και την ανωτερότητα της ομάδας της Σεβίλλης.

«Καθάρισε» στο α' ημίχρονο

Όλα έγιναν ακόμα πιο εύκολο μετά το 16'. Σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε ο Ντόναλντ της Έλτσε. Με αποτέλεσμα μέσα σε 11 λεπτά, η Μπέτις να βάλει δύο γκολ και να «τελειώσει» το ματς. Στο 28' ο Ιγκλέσιας αξιοποίησε την ασίστ του Φεκίρ για το 1-0 και στο 39' ο Χουάνμι τελείωσε ιδανικά, τη φάση μετά την ασίστ του Καρβάλιο για το 2-0.

Το «τελείωσε» ο Χουάνμι

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, στο 60', ο Χουάνμι σημείωσε το δεύτερό του γκολ και τρίτο της Μπέτις για το 3-0. Στη συνέχεια το ματς, με την Έλτσε να έχει αριθμητικό μειονέκτημα, η Μπέτις πήγε το ματς στο… ρελαντί. Δεν ανέβασε… στροφές, «πάτησε» στο υπέρ της 3-0 και πήγε ως το τέλος «σβηστά», κατακτώντας την πρώτη τη νίκη στην La Liga της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr