Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Νέα πρόταση στη Λέστερ για Φοφανά

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 19:59

Οι «μπλε» ετοιμάζουν να καταθέσουν νέα προσφορά στις «αλεπούδες» για τον 21χρονο στόπερ.

Τσέλσι: Νέα πρόταση στη Λέστερ για Φοφανά

Δεν παρατά την περίπτωση του Γουέσλεϊ Φοφονά η Τσέλσι. Παρότι μέχρι στιγμής η Λέστερ έχει απορρίψει δύο προτάσεις των «μπλε» για τον 21χρονο στόπερ, οι Λονδρέζοι δεν το βάζουν κάτω. Ετοιμάζονται να επιστρέψουν με τρίτη, η οποία θα είναι αρκετά αυξημένη. Διότι με βάση όσα ακούγονται στην Αγγλία, η νέα προσφορά της Τσέσλι θα αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Η δεύτερη πρόταση της Τσέλσι, την οποία απέρριψε η Λέστερ, αναφορικά με τον νεαρό Γάλλο κεντρικό αμυντικό ήταν της τάξης των 75 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, οι «αλεπούδες» είχαν απαντήσει επίσης αρνητικά και σε αυτή την προσφορά για τον Φοφονά. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής κατέχει τη θέση στην κορυφή της λίστας με τους στόπερ που εξετάζουν ο Τόμας Τούχελ και οι «μπλε» του Λονδίνου.

Η νεότερη εξέλιξη, όμως, δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας στις τάξεις της Τσέλσι. Όπως ανέφερε και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι και ο Φοφανά τα έχουν βρει. Τόσο σε ό,τι αφορά τους οικονομικούς όρους όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Απομένει να βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αν γίνει αυτό, τότε η μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού από τις «αλεπούδες» στους «μπλε» θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr