Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Πλήγμα με Ντι Μαρία [vids]

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 20:42

Περισσότερες από 10 ημέρες εκτός δράσης ο Αργεντινός, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Γιουβέντους: Πλήγμα με Ντι Μαρία [vids]

Η πρεμιέρα του Άνχελ Ντι Μαρία με την Γιουβέντους τα είχε όλα! Γκολ, εξαιρετικές ενέργειες, αλλά και ενοχλήσεις. Καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το ματς με τη Σασουόλο, στο 65', με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Με αποτέλεσμα να μένει εκτός προπονήσεων και ματς των «μπιανκονέρι» για το προσεχές διάστημα.

Ο Ντι Μαρία έγινε αλλαγή και την Τρίτη το πρωί υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αυτές έχουν δείξει πώς έχει υποστεί μια διάταση στον αριστερό προσαγωγό. Κάτι που σημαίνει πώς για περισσότερες από δέκα ημέρες θα είναι εκτός δράσης. Στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Όλα αυτά, όμως, μια ημέρα μετά το ντεμπούτο του με την «Γηραιά Κυρία» στη Serie A. Εκεί όπου έκανε σπουδαία πρεμιέρα, την οποία συνόδευσε με περίτεχνες ενέργειες. Πάνω από όλα, ωστόσο, με ένα εκπληκτικό γκολ. Αυτό με το οποίο η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη 3-0 κόντρα στη Σασουόλο.

Χάνει τα ματς με την Σαμπντόρια (εκτός), τη Ρόμα (εντός) και την Σπέτσια (εντός). Θα κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το ματς της 3ης Σεπτεμβρίου, με την Φιορεντίνα. Όπως και να έχει, όμως, τα προβλήματα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όλο και αυξάνονται.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr