Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Σουηδό αμυντικό Λάρσον

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 21:59

Ο 31χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα του Ηρακλείου.

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Σουηδό αμυντικό Λάρσον

Δεδομένο ήταν, αλλά πλέον έγινε και επίσημο. Ο Έρικ Λάρσον αποτελεί και με τη… βούλα ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Ο Σουηδός έφτασε τη Δευτέρα στο Ηράκλειο. Την Τρίτη το πρωί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το βραδάκι της Τρίτης ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, στην ομάδα της Κρήτης.

Με τον Έρικ Λάρσον να υπογράφει για δύο χρόνια, δηλαδή ως το 2024. Μια σημαντική προσθήκη, καθώς ο Σουηδός είναι έμπειρος παίκτης, με θητεία σε υψηλό επίπεδο. Διότι με τη φανέλα της Μάλμε έχει αγωνιστεί σε 40 αναμετρήσεις σε Champions League και Europa League. Με την πρωταθλήτρια Σουηδίας μέτρησε συνολικά 173 ματς, 9 γκολ και 29 ασίστ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας του Ηρακλείου για τη μεταγραφή αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Eric Larsson, από την Malmo FF, με τον 31χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δυο ετών. Γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1991 στην πόλη Gavle της Σουηδίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Gefle, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 40 εμφανίσεις, σκοράροντας μια φορά.

Τον Ιανουάριο του 2013 αποκτήθηκε από την GIF Sundsvall, φορώντας τα χρώματά της σε 135 αγώνες, στους οποίους πέτυχε πέντε γκολ και είχε 16 ασίστ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η 23 φορές πρωταθλήτρια Σουηδίας, Malmo FF, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε συνολικά 168 αναμετρήσεις, σημειώνοντας εννιά γκολ και 28 ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις, καθώς έχει συμμετάσχει σε συνολικά 40 αγώνες (Europa league & Champions League)».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr