Ποδόσφαιρο

Champions League: Ο Μπακασέτας κράτησε «ζωντανή» την Τραμπζονσπόρ [vids]

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 00:19

Το «χρυσό» γκολ του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού, με το οποίοι οι Τούρκοι μείωσαν σε 2-1, έδωσε νέο ενδιαφέρον στη ρεβάνς.

Champions League: Ο Μπακασέτας κράτησε «ζωντανή» την Τραμπζονσπόρ [vids]

Όλα ανοικτά για τη ρεβάνς στην Τραπεζούντα. Διότι το γκολ του Τάσου Μπακασέτα ήταν το «κλειδί» για την πρωταθλήτρια Τουρκίας κόντρα στην αντίστοιχη της Δανίας. Η Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της και προηγήθηκε 2-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Όμως, οι φιλοξενούμενοι με το γκολ του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού έμειναν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Διότι σε περίπτωση ήττας 2-0 θα έψαχναν μια απίθανη ανατροπή με τρία γκολ διαφορά!

Δυνατές εκκινήσεις της Κοπεγχάγης

Η πρωταθλήτρια Δανίας έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 9' και μετά το κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου, η οργανωμένη επίθεση της Κοπεγχάγης είχε αποτέλεσμα. Έτσι, ο Κλάεσον πέτυχε το 1-0 στο 9'. Κάτι ανάλογο έγινε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Με τον Λεράγκερ, στο 48', να σκοράρει από κοντά για το 2-0.

Το «χρυσό» γκολ του Μπακασέτα

Βασικοί για την ομάδα της Τραπεζούντας ήταν τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Σιώπης. Ο δεύτερος έγινε αλλαγή στο 58' με τον Μπάρντι να μπαίνει στη θέση του, καθώς η πρωταθλήτρια Τουρκίας έψαχνε γκολ και ο Αβτσί ήθελε να «τονώσει» την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Το αποτέλεσμα ήταν να βρει το γκολ. Στο 79' ο Μπακασέτας μείωσε σε 2-1, με σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr