Ποδόσφαιρο

Champions League: Όλα ανοικτά για Ρέιντζερς και PSV [vids]

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 00:37

Ισοπαλία 2-2 στη Σκωτία και η πρόκριση στους ομίλους θα κριθεί στον επαναληπτικό της Ολλανδίας.

Champions League: Όλα ανοικτά για Ρέιντζερς και PSV [vids]

Στη ρεβάνς της Ολλανδίας θα κριθούν όλα, σχετικά με την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League. Το ματς στη Γλασκώβη ανάμεσα στους Ρέιντζερς και την Αϊντχόφεν έληξε ισόπαλο 2-2 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Philips Stadion».

Ένα «καυτό» τρίλεπτο

Το πρώτο ημίχρονο του ματς είχε από ένα γκολ για την κάθε ομάδα. Ο Σανγκαρέ άνοιξε το σκορ για την PSV στο 37', εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι Ολλανδοί πέτυχαν τον πρώτο στόχο τους, να σκοράρουν στη Γλασκώβη. Ωστόσο, στο 40ό λεπτό ο Τσόλακ ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα! Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1, αξιοποιώντας ιδανικά την πάσα του Ταβερνιέ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ανατροπή και ισοφάριση

Στους πάγκους των ομάδων δύο Ολλανδοί. Ο Φαν Μπρόνκχορστ σε αυτό των Ρέιντζερς, ο Φαν Νίστελροϊ σε εκείνον της Αϊντχόφεν. Οι Σκωτσέζοι πίεσαν και έφτασαν στην ανατροπή στο 70’. Ο Λόρενς ήταν εκείνος που σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ και μοιραίο λάθος του Μπενίτες! Ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του «Ibrox». Όμως αυτό δεν κράτησε παρά μόνο οκτώ λεπτά. Καθώς στο 78' ο Ομπίσπο ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά. Δίνοντας νέο… χρώμα στη ρεβάνς του Αϊντχόφεν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr