Ποδόσφαιρο

Αγιαξ Β’: Η γκάφα της χρονιάς (vids)

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 14:10

Ο αμυντικός της ομάδας νέων του Αγιαξ, Κικ Πιέρι υπέπεσε στην… γκάφα της χρονιάς καθώς χωρίς λόγο έπιασε την μπάλα με τα χέρια στην περιοχή και μοιραία παραχώρησε πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση με την Ρόντα.

Αγιαξ Β’: Η γκάφα της χρονιάς (vids)

Η γκάφα ολκής του Κικ Πιέρι στην αναμέτρηση της ομάδας νεών του Αγιαξ με την Ρόντα κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Ο νεαρός αμυντικός θέλησε... χωρίς λόγο να τοποθετήσει την μπάλα για ελεύθερο χτύπημα, την έπιασε με το… χέρι και μοιραία υπέπεσε σε πέναλτι. Η φάση έμελλε μάλιστα να κρίνει την αναμέτρηση καθώς ο φορ των γηπεδούχων Ντίλαν Φέντε δεν αστόχησε και το γκολ ήταν εν τέλει το μοναδικό στο ματς.

«Η μπάλα ήρθε από την άκρη και θεώρησα πως υπήρξε κάποιο σφύριγμα οπότε πρέπει να κάνουμε ελεύθερο. Είπα στον τερματοφύλακα πως θα το εκτελέσω και για αυτό πήρα την μπάλα με τα χέρια. Ήταν απλως χαζό» απολογήθηκε στο τέλος του ματς ο 22χρονος στόπερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr