Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μουκουντί! (vid)

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 19:12

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του 24χρονου στόπερ βρίσκονται στον «δικέφαλο», με τον παίκτη να φτάνει με πτήση από το Μόναχο στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 19:00.

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μουκουντί! (vid)

Τον παίκτη υποδέχτηκε από πλευράς ΑΕΚ ο Πάνος Αναστασόπουλος και πλέον θα κατευθυνθεί στο ιατρικό κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο διεθνής Καμερουνέζος στόπερ με Γαλλική υπηκοότητα που είναι ο εκλεκτός του Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας, έφτασε στο Ελ.Βενιζέλος λίγο πριν τις 19.00 με πτήση από το Μόναχο. Η ΑΕΚ τον αποκτά με μεταγραφή μετά από συμφωνία με την Σεντ Ετιέν και ο ύψους 1.91 αμυντικός θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο αφού περάσει ιατρικά τεστ.

Στους «στεφανουά» αγωνιζόταν από τον Ιούλιο του 2019 και συμπλήρωσε 69 συμμετοχές (3 γκολ / 1 ασίστ), έχοντας μεσολαβήσει κι ένας δανεισμός έξι μηνών στη Μίντλεσμπρο. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 26 εμφανίσεις, καθώς έλειψε για μεγάλο διάστημα λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Εάν και είχε αγωνιστεί σ' όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Γαλλίας, εν συνεχεία επέλεξε το Καμερούν, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του οποίου μετρά έντεκα συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr