Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Conference League: “Σκληρή” ήττα 3-0 του ΑΠΟΕΛ στη Σουηδία (vid)

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 21:53

Εξαιρετικά δύσκολο είναι πλέον για την ομάδα της Λευκωσίας να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, μετά το βαρύ 3-0 στην έδρα της Τζουργκάρντεν.

Πλέι οφ Conference League: “Σκληρή” ήττα 3-0 του ΑΠΟΕΛ στη Σουηδία (vid)

Στο ένατο λεπτό ο Εντβαρτσεν είδε τον Βιντ Μπέλετς εκτός εστίας, αποφάσισε να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου και δικαιώθηκε (!) γράφοντας το 1-0... Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή.

στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Ετσι οι Σουηδοί έφτασαν στο 2-0 με τον Εκνταλ στο 54’. Και λίγα λεπτά αργότερα, ο Γκούσταβ Βίκχαϊμ έκανε το 3-0 με μακρινό σουτ και έβαλε πιο βαθιά τις βάσεις πρόκρισης των γηπεδούχων, παρότι έμειναν με 10 παίκτες στο 71' λόγω της αποβολής του Ράσμους Σούλερ.

Παρότι υπήρχε αρκετός χρόνος, οι Κύπριοι δεν κατάφεραν έστω να μειώσουν. Σα να μην έφτανε αυτό, αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Χοσέ Κρέσπο. Με τους Κύπριους έπαιξαν βασικοί οι Κρέσπο και Φεράρι, ενώ ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος πέρασε ο Βιγιαφάνιες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr