Ποδόσφαιρο

Λαμία: Έξι κρούσματα κορονοϊού

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 21:35

Άλλα τρία κρούσματα για την ομάδα της Φθιώτιδας λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με την ΑΕΚ.

Λαμία: Έξι κρούσματα κορονοϊού

Το βράδυ του Σαββάτου η Λαμία μπαίνει στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Θα αντιμετωπίσει στο «Αθανάσιος Διάκος» την ΑΕΚ. Με τον Τζανλούκα Φέστα να ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του με πολλά προβλήματα. Διότι στους σχετικούς ελέγχους που έγιναν, άλλα τρία μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Με αποτέλεσμα η ομάδα της Φθιώτιδας να έχει πλέον έξι ενεργά κρούσματα.

Κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Ιταλού προπονητή ενόψει του ματς της πρεμιέρας. Γεγονός που οδηγεί τον Φέστα να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, όσον αφορά στα πλάνα του για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ένωση. Η Λαμία, πάντως, τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει ενεργοποιήσει τις σχετικές διαδικασίες επί του θέματος.

Οι αρχηγοί της ομάδας

Επιπλέον, η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε σήμερα και τους παίκτες που θα φέρουν το περιβραχιόνιο στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αυτοί είναι οι: Μπόγιαν Σαράνοφ, Ντάνι Μπεχαράνο, Τάσος Καραμάνος, Γιώργος Μανούσος, Τόμας Ντε Βινσέντι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.