Ποδόσφαιρο

Conference League: Ασταμάτητη η Μακάμπι του Ίβιτς [vids]

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 22:53

Η ομάδα από το Ισραήλ νίκησε 1-0 την Νις στο Τελ Αβίβ και έχει ελπίδες για τους ομίλους. Νίκη και για την «ελληνική» Ρακόβ των Παπανικολάου και Σβάρνα.

Conference League: Ασταμάτητη η Μακάμπι του Ίβιτς [vids]

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσεις τις πιθανότητες που της αναλογούν για να βρεθεί στους ομίλους του Conference League. Απόψε νίκησε 1-0 τη γαλλική Νις και έχει πιθανότητες για να βρεθεί στους ομίλους. Με τον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του, να κάνουν ένα ακόμα καλό ματς στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Νίκη και για την «ελληνική» Ρακόβ. Η ομάδα από την Πολωνία που έχει στο ρόστερ της, τόσο τον Παπανικολάου όσο και τον Σβάρνα, νίκησε 2-1 τη Σλάβια Πράγας και ελπίζει σε πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι δύο Έλληνες παίκτες ήταν βασικοί μια ακόμα φορά.

Αυτή, πάντως, που έβγαλε ήδη εισιτήριο είναι η Σλοβάτσκο. Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, επικράτησε 3-0 της ΑΪΚ Στοκχόλμης και είναι μια… ανάσα από τη φάση των ομίλων του Conference League. Αναλυτικά τα αποτελέσματα…

Ρακόβ - Σλάβια Πράγας 2-1

(29' Λόπες, 61' Τούντορ - 60' Χόλες)

RFS - Λίνφιλντ 2-2

(89' Φρίσενμπιχλερ, 90'+6 Λίπουσεκ - 71' Κούπερ, 38' Φάλον)

ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Βασιλεία 1-0

(70' αυτ. Λόπες)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Νις 1-0

(74' Περίτσα)

Γιούνγκ Μπόις - Άντερλεχτ 0-1

(57' Ντελκρουά)

Σλοβάτσκο - AIK Στοκχόλμης 3-0

(28' Πέτρζελα, 77' Σινιάβσκι, 81' Ρέινμπεργκ)

Μόλντε - Βόλφσμπεργκερ 0-1

(22' Μπαρίμπο)

Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα - Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1

(74' πέν. Ιβάν - 70' Χατουέλ)

Μπασακσεχίρ - Αντβέρπ 1-1

(54' Σουιάρ - 88' Αλμέιδα)

Βαντούζ - Ραπίντ Βιέννης 1-1

(10' Ούρλιχ - 53' Ντρούιφ)

Ζρίνισκι - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-0

(89' Μπίλμπιγια)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr