Ποδόσφαιρο

Κοζάνη: Πήρε προπονητή από την Γιουβέντους!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 20:18

Το σωματείο της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ιταλό, Εουτζένιο Σένα.

Κοζάνη: Πήρε προπονητή από την Γιουβέντους!

Ψηλά τον πήχη βάζει για τη νέα σεζόν η ομάδα του ΑΟΠ Κοζάνης. Διότι πήρε προπονητή από την Γιουβέντους. Ο λόγος για τον Εουτζένιο Σένα. Προπονητή στα τμήματα υποδομής της «Γηραιάς Κυρίας» στο παρελθόν, που θα κάνει τα πρώτα του βήματα σε κανονική ομάδα. Αν και μόλις 31 ετών, ο Ιταλός κόουτς είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A. Στην Ιταλία τον θεωρούν από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους προπονητές. Με τη σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Μακεδονίας να αναφέρει μεταξύ άλλων…

«Ο ΙΤΑΛΟΣ EUGENIO SENA ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο νεαρός Σικελός, μετά από αρκετές συναντήσεις με τους υπεύθυνους της ΑΕΠ Κοζάνης, συμφώνησε την Τετάρτη το βράδυ και από την Πέμπτη το απόγευμα, βρίσκεται στην Κοζάνη.

Ο EUGENIO SENA, κάτοχος του UEFA Α License, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του (31 ετων), διαθέτει ήδη μεγάλη εμπειρία και επιλέχθηκε ως ο καταλληλότερος από μια λίστα πολλών άλλων συναδέλφων του, καθώς έχει στην μέχρι τώρα καριέρα του, πολύ μεγάλη τριβή με νεαρά ταλέντα.

Η μεγάλη Ιταλική σχολή της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ τον έβαλε νωρίς στην οικογένεια της και υπήρξε ο επικεφαλής των Ακαδημιών της στην Κίνα, στη Ρωσία αλλα και Αυστραλία.

Εργάσθηκε για ένα διάστημα, μαζεύοντας εμπειρίες στην Αγγλία αλλά και στην Ουγγαρία.

Το τελευταίο διάστημα, ήταν συνεργάτης του γνωστού συμπατριώτη του τεχνικού, του Paolo Tramezzani, στην Σαουδική Αραβία.

Καθώς ο στόχος της ομάδας μας, παραμένει η εκπαίδευση κυρίως των νέων ταλαντούχων παιδιών της περιοχής μας, ο κ. Sena, είναι η ιδανική λύση, προερχόμενος από την τεράστια Ιταλική σχολή και ιδιαίτερα αυτή της μεγάλης ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.

Σε συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του Ιταλική φιλοσοφία, δίνοντας συνέχεια στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι όσοι ασχολούνται με το μικρό Κοζανίτικο Σωματείο, που κατόρθωσε μέσα σε 1,5 χρόνο να δημιουργήσει ένα δικό του “brand name”, να έχει μια καλή παρουσία αλλά κυρίως να εκτοξεύσει την καριέρα και άλλων νεαρών παιδιών».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr