Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 21:58

Απόντες από την πρεμιέρα οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όπως και οι Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό (20/8, 21:45) στην Τούμπα. Δεδομένα τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή που έβγαλε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες. Διότι τα προβλήματα ήταν γνωστά και δεδομένα. Εκτός αποστολής έμειναν, λοιπόν, οι τραυματίες Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Νέσμπεργκ, Ρικάρντο, Κούτσιας, οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Ράφα Σοάρες.

Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για την πρεμιέρα

Στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά, ο Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης της αναμέτρησης. Επίσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε δίτερμα και έξτρα πρόγραμμα με στατικές φάσεις

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι Κοτάρσκι, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον και Ολιβέιρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.