Ποδόσφαιρο

Λαμία: Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 22:27

Με πολλές απουσίες πάει η ομάδα της Φθιώτιδας στο πρώτο ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Λαμία: Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Πολλά τα προβλήματα για τη Λαμία και τον Τζανλούκα Φέστα για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ. Διότι ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά παίκτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι βασικά στελέχη της ομάδας. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα.

Μετά το φινάλε της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των παικτών που υπολογίζονται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Μέσα σε αυτά δεν βρίσκονται εκείνα των Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τζανδάρη, Γιακουμάκη και Καραμάνου. Δηλαδή παικτών που οι περισσότεροι θα ήταν στο βασικό σχήμα υπό κανονικές συνθήκες.

Έτσι, στην ομάδα της Φθιώτιδας επέλεξαν την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ. Αυτή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γκαραβέλη, Τρόπουλο, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζο, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπάμπη, Τσιλούλη, Βασιλακάκη, Τρούμπουλο, Μαργαρίτη, Αναγνωστόπουλο, Μανούσο, Ντε Βινσέντι και Τσούκαλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.