Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 22:50

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον Σουηδό Μάρτεσον για την αναμέτρηση στην Τούμπα.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η ομάδα του Αγρινίου για το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (20/8, 21:45). Με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει μια σημαντική απουσία. Αυτή αφορά τον Σουηδού Μάρτενσον. Ο μέσος του Παναιτωλικού ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν το ξεπέρασε εξ ολοκλήρου. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας και να μην ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Μαλής, Μπακαδήμας, Μπελεβώνης, Στεργιάκης.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι η κατάσταση του Σενγκέλια. Αν και ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Διότι είχε κάνει κανονικά προετοιμασία με την Έουπεν και έδειξε πώς είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Μαζί του στην αποστολή ο Αναστασίου έχει και τους Ανέστη, Αποστολάκη, Χουχούμη, Μλάντεν, Καρέλη, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδη, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Φλόρες, Ξενιτίδη, Μόρσεϊ, Τσιγγάρα, Λιάβα και Κοντογιάννη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.