Ποδόσφαιρο

Super League 1: Πρεμιέρα με έξι γκολ στο Πανθεσσαλικό [vids]

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 23:40

Συναρπαστικό ματς ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν 3-1, αλλά οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο φινάλε (3-3).

Super League 1: Πρεμιέρα με έξι γκολ στο Πανθεσσαλικό [vids]

Απίθανο ματς με ανατροπές, πολλά γκολ και συναρπαστικό φινάλε έγινε στον Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος έδειξε να «καθαρίζει» το ματς στο 65' αλλά ο Αστέρας δεν το παράτησε το ματς. Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 3-3 με τον Μπαράλες, παίρνοντας τον βαθμό.

Ισορροπημένο ημίχρονο

Στο 18' ο Ριέρα απείλησε για τον Αστέρα, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν. Το γκολ για τους Αρκάδες ήρθε στο 27'. Με τον Μπενίτο να σκοράρει με ψηλοκρεμαστό σουτ και τη φάση να περνά τον σχετικό έλεγχο του VAR (0-1). Στο 33' έγινε το 1-1. Με τον συνήθη «ύποπτο» για τον Βόλο, τον Φαν Βέερτ. Έτσι το πρώτο 45λεπτο έληξε ισόπαλο, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα πιο συναρπαστική.

Γκολ στο φινάλε

Ο Πάολο Φερνάντες στο 56' έδωσε προβάδισμα στο Βόλο (2-1), με ένα εξαιρετικό γκολ. Στο 65' ήρθε και το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους. Με τον εκπληκτικό συνδυασμό ανάμεσα σε Ντέλετιτς και Πάολο Φερνάντες (3-1). Στο 68' ο Τιλίκα με κεφαλιά μείωσε σε 3-2, μετά τη σέντρα του Άλβαρες. Ο Βόλος διατηρούσε το προβάδισμα. Αλλά ο Αστέρας ή πιο σωστά ο Μπαράλες δεν είχε πει την τελευταία του… λέξη. Στο 90'+8 με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3.

Βόλος: Κλέιμαν, Αλχο (82΄Ταχάτος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57΄ Ουεαντρόγκο), Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες (88΄Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο (71΄Σόνι), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (61΄Σίτο, 79΄Γκαρθία), Μπερτόγλιο, Ριέρα (46΄Τιλίκα), Μπενίτο (61΄Μπαράλες).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr