Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ «καθάρισε» με πέναλτι [vid]

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 00:02

Νίκησε 1-0 τη Χέρτα και προσωρινά ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ «καθάρισε» με πέναλτι [vid]

Στην κορυφή της βαθμολογίας στη Γερμανία, έστω και προσωρινά, ανέβηκε η Γκλάντμπαχ. Επικράτησε 1-0, εντός έδρας, της Χέρτα και έφτασε τους 7 βαθμούς. Έτσι, για το βράδυ της Παρασκευής απολαμβάνει τη «μοναξιά» της κορυφής. Το ματς κρίθηκε από την «άσπρη βούλα».

Η Γκλάντμπαχ πέτυχε το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, γκολ στο 34'. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Πλεά ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και πέτυχε το 1-0. Η Χέρτα είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ. Στο 69' ο Ουρέμοβιτς υπέπεσε σε παράβαση στην περιοχή της ομάδας του Βερολίνου. Νέο πέναλτι για την Μπορούσια, με τον παίκτη της ομάδας του Βερολίνου να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται.

Όμως, ο Χόφμαν δεν σημάδεψε σωστά από την «άσπρη βούλα» και το 1-0 παρέμεινε. Δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε. Η Χέρτα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, πίεσε. Είχε φάσεις, αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι η Γκλάντμπαχ πήρε το τρίποντο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία με την Σάλκε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr