Ποδόσφαιρο

La Liga: «Γκέλα» για τη Σεβίλλη - Η Ράγιο «αφεντικό» στη Βαρκελώνη [vids]

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 00:54

Δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη για την ομάδα του Λοποτέγκι. Η Βαγιεκάνο νίκησε στην έδρα της Εσπανιόλ.

La Liga: «Γκέλα» για τη Σεβίλλη - Η Ράγιο «αφεντικό» στη Βαρκελώνη [vids]

Σε κρίση είναι η Σεβίλλη. Η ομάδα του Λοπετέγκι έμεινε χωρίς νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική του φετινού, ισπανικού πρωταθλήματος. Μετά την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Οσασούνα, ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία με την Βαγιαδολίδ. Εξάλλου, οι Σεβιγιάνοι κινδύνεψαν με ήττα, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 80ό λεπτό και ισοφάρισαν στο 86'. Σε ένα ματς για γερά νεύρα και πολλή ένταση. Είναι χαρακτηριστικό πώς στο 89' αποβλήθηκαν οι Ακούνα που ήταν στον πάγκο της Σεβίλλης και ο Ελ Γιακίμ της Βαγιαδολίδ. Με αποτέλεσμα το ματς να έχει 11 λεπτά καθυστέρηση.

Συναρπαστικό φινάλε

Ωστόσο ούτε αυτά τα έξτρα έντεκα λεπτά δεν ήταν αρκετά για την Σεβίλλη, για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Λαμέλα στις καθυστερήσεις (45'+2) του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ελ Νεσίρι σκόραρε στο 73', αλλά το γκολ του δεν μέτρησε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Ανουάρ, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, πέτυχε το 0-1 με ένα δυνατό σουτ, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπόνο. Ωστόσο, το λάθος του Ασένχο στο 86' το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά ο Ρεκίκ που πήρε την μπάλα και ισοφάρισε σε 1-1. Έτσι, το ματς έληξε ισόπαλο και οι αποδοκιμασίες στο «Ramón Sánchez Pizjuán» ήταν εντονότατες με τη λήξη.

Η «φιλόξενη» Βαρκελώνη

Μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα, η Ράγιο πήρε αποτέλεσμα και στο δεύτερο της φετινό ματς, στην καταλανική πρωτεύουσα. Αυτή τη φορά νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ, σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα. Δύο αποβολές, μια για κάθε ομάδα, στο πρώτο ημίωρο. Έξω με δεύτερη κίτρινη ο Λεζέν της Ράγιο και με απευθείας κόκκινη ο Σέρχι Γκόμες των γηπεδούχων. Ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, με δέκα παίκτες για κάθε ομάδα. Έτσι, η Βαγιεκάνο πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, μιας και ο Παλαθόν πέτυχε το 0-1 στο 40'. Το γκολ του Σις στο 59' για το 0-2 σηματοδότησε τους… τίτλους τέλους στο ματς και τη νίκη της Ράγιο. Για την Εσπανιόλ όλα έληξαν στο 65', όταν το σουτ του Εσπόσιτο στο δοκάρι! Είχε, όμως, και άλλα δύο δοκάρια, στο 84' και το 90'+1, με τις κεφαλιές του Πουάδο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr