Ποδόσφαιρο

Serie A: «Καυτή» Νάπολι - Γκέλα για Φιορεντίνα [vids]

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 21:57

Οι «παρτενοπέι» νίκησαν 4-0 την Μόντσα - «Λευκή» ισοπαλία των «βιόλα» που δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Serie A: «Καυτή» Νάπολι - Γκέλα για Φιορεντίνα [vids]

Νίκη και μάλιστα ευρεία πέτυχε η Νάπολι για την 2 αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν 4-0 της Μόντσα και βρίσκονται στην κορυφή μαζί με την Ίντερ, ως αυτή την ώρα. Το πιο ενθαρρυντικό, όμως, για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι πώς έχει σημειώσει 9 γκολ σε δύο ματς στη φετινή Serie A. Φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο στην εκκίνηση της σεζόν 2022-23.

Νίκη με πολλά γκολ

Στο ματς με την Μόντσα, οι «παρτενοπέι» για σχεδόν μισή ώρα αντιμετώπισαν δυσκολίες. Είχαν μεν τον έλεγχο του ματς, αλλά η άμυνα της Μόντσα έκανε τη δουλειά του. Ωστόσο από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ, όλα μπήκαν σε μια σειρά. Ο Κβαρατσκέλια ήταν εκείνος που έλυσε το «γόρδιο δεσμό» και πέτυχε στο 35' το 1-0. Όμως, το ημίχρονο έληξε 2-0 καθώς στις καθυστερήσεις του (45'+2) έγινε το 2-0 από τον Όσιμεν. Άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Αρχικά με τον Κβαρατσκέλια στο 62' και με τον Κιμ στο φινάλε (90'+3) να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Κόλλησαν οι «βιόλα»

Ισοπαλία χωρίς σκορ για τη Φιορεντίνα στο εκτός έδρας ματς με την Έμπολι. Με τους «βιόλα» να χάνουν την ευκαιρία για μια σημαντική νίκη. Διότι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 67'. Η αποβολή του Λουπέρτο με απευθείας κόκκινη κάρτα άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο παρότι η Φιορεντίνα έπαιζε με παίκτη παραπάνω, δεν το εκμεταλλεύτηκε στο βαθμό που θα μπορούσε. Έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr