Ποδόσφαιρο

Super League: «Πράσινο» τρίποντο με Αϊτόρ [vids]

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 22:18

Το πέναλτι του Ισπανού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη 1-0 κόντρα στον Ιωνικό.

Super League: «Πράσινο» τρίποντο με Αϊτόρ [vids]

Με νίκη ξεκίνησαν οι «πράσινοι» το φετινό πρωτάθλημα. Αν και το τελικό σκορ (1-0) είναι μικρό βάσει της εικόνας του ματς, το «τριφύλλι» είχε τον απόλυτο έλεγχο κόντρα στον Ιωνικό. Έτσι δίκαια πήρε το πρώτο του τρίποντο. Σκόρερ για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν ο Αϊτόρ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στις καθυστερήσεις (45'+3) του πρώτου ημιχρόνου.

Πίεσε από την αρχή

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με διάθεση να σκοράρει νωρίς. Όμως, η ομάδα της Νίκαιας ανασταλτικά στάθηκε πολύ καλά. Δεν άφησε χώρους, περίμενε πίσω από την μπάλα και κράτησε για αρκετή ώρα το μηδέν. Στο 8' ο Σπόραρ δεν κατάφερε να νικήσει από θέση βολής τον Χουτεσιώτη. Στο 21' ο Ιωνικός απείλησε με τον Μάντζη, αλλά ο Μπρινιόλα αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο και αποσόβησε το 0-1!

Το γκολ ήρθε στο… ημίχρονο

Η κεφαλιά του Κουρμπέλη στο 32' ήταν καλή στιγμή, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτη για τους «πράσινους». Έτσι το ματς έφτασε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ανατροπή του Σπόραρ από τον Χουτεσιώτη. Ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε το πέναλτι και ο Αϊτόρ «ευστόχησε» από την «άσπρη βούλα» (1-0).

Δεν το τελείωσε νωρίς

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο. Θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ και να τελειώσουν το ματς. Αλλά δεν το έκανε. Ο Χουτεσιώτης είπε… όχι στον Τσέριν στο 48'. Το ίδιο και ο Σπόραρ στο 58' που δεν σημάδεψε σωστά. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές. Με τον Βέρμπιτς να κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό. Το σκορ δεν άλλαξε και οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα της Super League 2022-23.

Παναθηναϊκός (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον (33' Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Κουρμπέλης (84' Αλεξανδρόπουλος), Ρουμπέν, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ (84' Φ. Ιωαννίδης), Αϊτόρ (77' Βέρμπιτς).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Βαλεριάνος, Άοσμαν, Μασάς (87' Κοκκίνης), Μεντόσα (60' Μίλο), Μάντζης (87' Ελευθεριάδης), Ν. Ιωαννίδης (60' Οφόσου).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.