Ποδόσφαιρο

Ligue 1: «Διαστημική» Παρί, 7-1 στην έδρα της Λιλ [vid]

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 23:36

Με τον Νεϊμάρ να κάνει πάλι… όργια και τον Εμπαπέ να σκοράρει τρία γκολ, έκανε… πάρτι στην έδρα των «λιλουά».

Ligue 1: «Διαστημική» Παρί, 7-1 στην έδρα της Λιλ [vid]

Μετά τις πεντάρες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, το κοντέρ «έγραψε» παραπάνω για την Παρί. Η ομάδα του Γκαλτιέ έκανε απίστευτο… πάρτι μέσα στην έδρα της Λιλ. Διότι το «ντέρμπι στα… χαρτιά» ήταν ένα ποδοσφαιρικό υπέρ-θέαμα για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Πόσω δε μάλλον όταν πετυχαίνουν μια εκτός έδρας νίκη με 7-1!

Κάνει… παπάδες ο Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Διότι δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που σημείωσε! Έφτιαξε και άλλα τρία. Ήταν, ουσιαστικά, ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνος. Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου στον Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πέτυχε τρία γκολ, ενώ και ο Μέσι ήταν πολύ καλός για μια ομάδα που δεν υστέρησε σε κανένα σημείο. Ο Εμπαπέ σκόραρε με το… καλημέρα (1') για να πάρουν σειρά οι άλλοι. Ο Μέσι στο 27' και ο Χακίμι στο 39', ενώ ο Νεϊμάρ πέτυχε το 0-4 στο 43', έχοντας δώσει την ασίστ στον Χακίμι στο τρίτο γκολ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Βραζιλιάνος σημείωσε το 0-5 (52'). Ο Μπαμπά πέτυχε το γκολ της τιμής για την Λιλ στο 54' μειώνοντας σε 1-5. Δύο ασίστ του Νεϊμάρ για τον Εμπαπέ που βρήκε δίχτυα στο 66' και το 87' διαμόρφωσε το απίστευτο 1-7!

Τρίποντο για τη Ρεν

Σημαντική νίκη, 2-1, για την Ρεν κόντρα στην Αζαξιό. Ο Τεριέ άνοιξε το σκορ στο 18'. Χαμένο πέναλτι της Αζαξιό με τον Μανγκανί στο 45'+4. Αν είχε σκοράρει θα πήγαινε ισόπαλη στα αποδυτήρια. Ο Ελ Ιντρίσι, όμως, ισοφάρισε στο 57' (1-1) για τους νησιώτες. Ωστόσο, αυτό το γκολ δεν το χάρηκαν όσο θα ήθελαν στην Αζαξιό. Διότι πέντε λεπτά μετά το 1-1 ο Τεατέ (62') πέτυχε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr