Ποδόσφαιρο

La Liga: Τεσσάρα της Μπαρτσελόνα στο «Anoeta» [vid]

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 01:09

Η ομάδα του Τσάβι έπαιξε ωραία μπάλα και νίκησε 4-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ.

La Liga: Τεσσάρα της Μπαρτσελόνα στο «Anoeta» [vid]

Στην πρεμιέρα της La Liga, στο «Camp Nou», η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι «blaugrana» είχαν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, αλλά τους είχε λείψει το γκολ. Όμως την Κυριακή το βράδυ στο «Anoeta» η ομάδα του Τσάβι ήταν όπως έπρεπε. Έπαιξε ωραία μπάλα, σημείωσε τέσσερα γκολ και έφτασε σε μια άνετη και ευρεία νίκη, την πρώτη στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα.

Δυναμική εκκίνηση

Το καλύτερο σε ένα εκτός έδρας ματς είναι ένα γρήγορο γκολ. Όταν, δε, αυτό σημειώνεται σε 45'' είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό έκανε η Μπαρτσελόνα στο Σαν Σεμπαστιάν. Άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ασίστ του Μπαλντέ, σουτ στην κίνηση του Λεβαντόφσκι και 0-1. Παρόλα αυτά, η Σοσιεδάδ αντέδρασε άμεσα. Διότι το καλύτερο για εκείνη ήταν να σκοράρει, επίσης, αρκετά γρήγορα. Το πέτυχε το 6' με το τέρμα του Ίσακ για το 1-1. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο 45λεπτο.

Στον… αστερισμό του Φάτι

Στο 53' ακυρώθηκε γκολ της Σοσιεδάδ, καθώς ο Λε Νορμάντ ήταν σε θέση οφ σάιντ. Ορθά δεν μέτρησε αυτό το γκολ, καθώς έγινε και έλεγχος από το VAR. Ο Τσάβι στο 64' έριξε στο ματς τον Ανσού Φάτι και ο νεαρός τα έκανε όλα! Στο 66' έδωσε την ασίστ στον Ντεμπελέ για το 1-2, με διαγώνιο σουτ. Στο 68' νέα ασίστ, με αποδέκτη τον Λεβαντόφσκι για το 1-3. Με τον νεαρό παίκτη να σκοράρει στο 79' για το 1-4 της Μπαρτσελόνα, μετά την πάσα του Λεβαντόφσκι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr