Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση στην Άιντραχτ για τον Τραπ!

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 20:09

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», ο γκολκίπερ της ομάδας της Φρανκφούρτης αποτελεί τον βασικό στόχο των «κόκκινων διαβόλων».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση στην Άιντραχτ για τον Τραπ!

Οι κινήσεις ενίσχυσης για τους «κόκκινους διαβόλους» συνεχίζονται. Αν και το ημερολόγιο δείχνει 22 Αυγούστου, στο Μάντσεστερ οι προσθήκες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν. Έτσι, μετά την απόκτηση του Κασεμίρο ο επόμενος στόχος είναι η θέση του τερματοφύλακα. Με τον στόχο να έχει εντοπιστεί, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild».

Πρόταση για τον Τραπ

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ έχει ζητήσει την απόκτηση ενός γκολκίπερ πρώτης γραμμής. Αφενός για την ενίσχυσης της ομάδας, αφετέρου για να υπάρξει έντονος συναγωνισμός με τον Νταβίντ Ντε Χέα που δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση. Στο πρόσφατο ματς της Premier League με την Μπρέντφορντ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και θορύβησε τον Ολλανδό προπονητή. Ο στόχος εντοπίστηκε. Ο Κέβιν Τραπ, ο γκολκίπερ της κατόχου του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με τους «κόκκινους διαβόλους» να καταθέτουν επίσημη πρόταση στον γερμανικό σύλλογο.

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις

Η ομάδα της Φρανκφούρτης και η αντίστοιχη του Μάντσεστερ είναι σε ανοικτή… γραμμή. Σε συζητήσεις για την μεταγραφή του Κέβιν Τραπ. Με τις επαφές να προχωρούν σε πολύ καλό κλίμα και να υπάρχει θετική αύρα για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα συμβεί τα προσεχή 24ωρα. Να σημειωθεί πώς ο Γερμανός τερματοφύλακας έκλεισε ήδη μια επταετία στην γερμανική ομάδα και ενδεχομένως να έχει σκοπό να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τον αγγλικό σύλλογο. Μετά από 261 ματς με την Άιντραχτ και άλλα 91, πιο πριν, με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr