Ποδόσφαιρο

Εστορίλ: «Δανείστηκε» τον Καρβάλιο από τον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 20:36

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός άφησε τους «ερυθρολεύκους για την ομάδα της πατρίδας του

Εστορίλ: «Δανείστηκε» τον Καρβάλιο από τον Ολυμπιακό

Γνωστό ήταν, απλά το απόγευμα της Δευτέρας επισημοποιήθηκε. Ο λόγος για τον επαναπατρισμό του Ζοάο Καρβάλιο. Ο 25χρονος επιτελικός μέσος άφησε τον Ολυμπιακό και γύρισε στην Πορτογαλία, για λογαριασμό της Εστορίλ.

Αναμενόμενη η αποχώρηση

Ο Ζοάο Καρβάλιο, ακόμα και με τον Πέδρο Μαρτίνς, δεν είχε βρει φέτος θέση στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν στα πλάνα του συμπατριώτη του προπονητή, κάτι που συνεχίστηκε και παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αντίστοιχη αντιμετώπιση και από τον Κάρλος Κορμπεράν. Έτσι η απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός ήταν δεδομένη. Η ομάδα είχε βρεθεί. Η πορτογαλική Εστορίλ. Τη Δευτέρα το απόγευμα «έπεσαν» οι υπογραφές. Οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση από τους «ερυθρολεύκους» και η μετακίνησή του στον πορτογαλικό σύλλογο.

«Είσαι μάγος»

Η Εστορίλ με τις σχετικές της αναρτήσεις στα social media του συλλόγου, καλωσόρισε τον Πορτογάλο επιτελικό μέσο. Ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, για τη σεζόν 2022/23. Μάλιστα, η φράση που επέλεξαν για τον πρώην παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και νυν του Ολυμπιακού ήταν: «Καλώς ήρθες Ζοάο Καρβάλιο. Είσαι μάγος».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.