Ποδόσφαιρο

La Liga: Ισοπαλία στο «Manuel Martínez Valero»

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 23:17

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ματς της Έλτσε με την Αλμερία.

La Liga: Ισοπαλία στο «Manuel Martínez Valero»

Το πρώτο από τα δύο δευτεριάτικα ματς του ισπανικού πρωταθλήματος δεν είχε νικητή. Στην αναμέτρηση του «Manuel Martínez Valero», Έλτσε και Αλμερία πήραν από έναν βαθμό. Καθώς αυτή έληξε ισόπαλη 1-1..

Μέσα σε επτά λεπτά…

Όλα έγιναν στο πρώτο ημίωρο. Δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Απόρροια του καλού ρυθμού που είχε το ματς στα 30 λεπτά. Η Αλμερία ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα. Ο Σαντίκ άνοιξε το σκορ στο 23' (0-1). Αλλά αυτό το σκορ δεν κράτησε για αρκετή ώρα.

Για την ακρίβεια μόλις επτά λεπτά. Η Έλτσε «απάντησε» άμεσα και ισοφάρισε στο 30'. Με σκόρερ τον Κογιάδο που διαμόρφωσε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε γκολ και τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε ως το τέλος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr