Ποδόσφαιρο

Premier League: Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ΕΔΩ!

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 23:57

Η Γιουνάιτεντ μετά τις δύο ήττες με κακές εμφανίσεις, νίκησε 2-1 τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του «Old Trafford». Τρία φετινά ματς χωρίς νίκη για τους «reds».

Premier League: Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ΕΔΩ!

Το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στη Premier League είχε και μεγάλο νικητή και μεγάλο χαμένο! Πιο συγκεκριμένα, η δόξα όλα πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νίκησε 2-1 και πήρε βαθιά ανάσα. Από την άλλη, η Λίβερπουλ συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκες. Μεγάλο θέμα για μια ομάδα που είχε ως στόχο τον τίτλο!

Η αποφασιστικότητα της Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ προέρχονται από δύο ήττες στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Το πιο ανησυχητικό, όμως, ήταν οι πολύ κακές εμφανίσεις. Πριν τη σέντρα του ματς, ο Κασεμίρο έκανε την βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του «Old Trafford» και χειροκροτήθηκε από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων». Η αύρα του Βραζιλιάνου έδωσε… αέρα στην νέα ομάδα του.

Η οποία έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Είχε δοκάρι στο 10' με τον Ελάνγκα. Η πίεση της δικαιώθηκε στο 15' όταν ο Σάντσο σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-0. Οι «reds» αντέδρασαν σταδιακά μετά το 25', αλλά το διάστημα που ανέβασαν την απόδοσή τους δεν είχαν αποτέλεσμα. Με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 1-0 για τους γηπεδούχους.

Το «τελείωσε» ο Ράσφορντ

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Τεν Χάαγκ οπισθοχώρησε λίγο. Με την αντίστοιχη του Κλοπ να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά το λάθος που έκανε ο Χέντερσον, στο 53', ήταν καθοριστικό. Ο Σάντσο έκλεψε την μπάλα, πέρασε κάθετη πάσα για τον Ράσφορντ που βρέθηκε σε θέση βολής και πέτυχε το 2-0 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια φάση για κάθε ομάδα στο δίλεπτο 55'-56'.

Αρχικά ο Ντε Χέα σταμάτησε τον Ντίας και στη συνέχεια ο Άλισον τον Ράσφορντ. Νέα φάση της Λίβερπουλ με τον Φαμπίνιο, αλλά ο Ντε Χέα και πάλι του είπε… όχι! Στο 81' ο Σαλάχ βρήκε τρόπο να νικήσει τον Ισπανό γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων». Με τη Λίβερπουλ να μειώνει σε 2-1. Στο 85' μπήκε στο ματς και ο Τσιμίκας, αλλά τελικά οι «reds» δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και ηττήθηκαν 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr