Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μάγκνουσον

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 13:28

Τις υπηρεσίες του Ισλανδού αμυντικού για περίπου δέκα ημέρες θα στερηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μάγκνουσον

Χωρίς τον Χόρτνουρ Μάγκνουσον θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική της Super League. Ο 29χρονος αμυντικός υπέστη τράβηγμα πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες. Ο Μάγκουσον θα χάσει το επερχόμενο ματς στην Κρήτη και δίνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει πλέον την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (3/9). Εκτός δράσης παραμένει ως γνωστόν και ο έτερος βασικός στόπερ του «τριφυλλιού», Μπαρτ Σχένκεφελντ και έτσι κόντρα στους Κρητικούς, οι Σάρλια και Πούγγουρας αναμένεται να συνθέσουν εκ νέου το κεντρικο αμυντικό δίδυμο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.