Ποδόσφαιρο

Η «Γηραιά Κυρία» κλείνει τον Μίλικ

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 20:22

Η ιταλική ομάδα κατέληξε σε καταρχήν συμφωνία με την Μαρσέιγ, για τη μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού.

Η «Γηραιά Κυρία» κλείνει τον Μίλικ

Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται η Γιουβέντους. Μια δυνατή προσθήκη για τους «μπιανκονέρι» είναι στα σκαριά. Διότι η «Γηραιά Κυρία» έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Μαρσέιγ, για την απόκτηση του Αρκάντιους Μίλικ. Τη σχετική είδηση αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Το deal ανάμεσα στην ιταλική και τη γαλλική ομάδα έχει «κλειδώσει». Οι «μπιανκονέρι» θα καταβάλουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ στο σύλλογο της Μασσαλίας, ως «ενοίκιο» για τον δανεισμό του, τη σεζόν 2022-23. Επιπλέον, στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι που φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Η επιστροφή του Μίλικ στη Serie A

Ο Πολωνός δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Καθώς στο στόχαστρο της Γιουβέντους ήταν ο Μέμφις Ντεπάι. Όμως δεν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα στις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, για να προχωρήσει η μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού. Με τον Μίλικ να αποτελεί το εναλλακτικό πλάνο, το οποίο ωστόσο είναι μια… ανάσα πριν την υλοποίησή του.

Με τη συμφωνία αυτή, ο Μίλικ επιστρέφει στη Serie A μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Γαλλία. Διότι, ο Πολωνός επιθετικός αγωνίστηκε στην Ιταλία για πέντε χρόνια. Από το 2016 ως το 2021, ο 28χρονος επιθετικός φορούσε τη φανέλα της Νάπολι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr