Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Στο δρόμο για τον Πειραιά ο Χουάνγκ Ουί-Τζο

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 21:10

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή και δεύτερο Νότιο-Κορεάτη στους «ερυθρολεύκους», όπως αποκαλύπτει και η Equipe.

Ολυμπιακός: Στο δρόμο για τον Πειραιά ο Χουάνγκ Ουί-Τζο

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να αποκτήσουν και δεύτερο Νότιο-Κορεάτη. Μετά τον Ιν-Μπον Χουάνγκ και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ προβάρει τα ερυθρόλευκα. Αυτό αναφέρει στο ρεπορτάζ της, η γαλλική εφημερίδα «Equipe». Με τον 29χρονο επιθετικό να αποχωρεί από την Μπορντό και να ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αρχικά, ο φορ της Μπορντό δεν ήταν θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Όμως, η επικοινωνία που είχε με τον συμπατριώτη Ίνμπομ Χουάνγκ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να αλλάξει στάση και άποψη. Το ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας περιγράφει το σενάριο που είχε ακουστεί από την αρχή σχετικά με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Δηλαδή πώς θα πουληθεί από την Μπορντό στη Νότιγχαμ Φόρεστ και εν συνεχεία θα παραχωρηθεί δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, όσον αφορά στη μεταγραφή, περιλαμβάνει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Η μεταγραφή περιλαμβάνει 4 εκατομμύρια ευρώ ως αντίτιμο, ενώ θα δοθεί και ένα επιπλέον εκατομμύριο ευρώ ως μπόνους. Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ μίλησε με τον Ίνμπομ Χουάνγκ και πείστηκε σε μεγάλο βαθμό για να δεχθεί την προοπτική της μετακίνησης στον Ολυμπιακό. Διότι άκουσε πολλά και θετικά για τους «ερυθρολεύκους».

Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Με τον Ιταλό ρεπορτέρ να σχολιάζει, στο twitter, πώς «Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο πηγαίνει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η μεταγραφή του θα κοστίσει στην αγγλική ομάδα 5 εκατ. ευρώ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.