Ποδόσφαιρο

Τραμπζονσπόρ: Πλήγμα με τον Μπακασέτα

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 22:54

Οι εξετάσεις που έκανε ο διεθνής μεσοεπιθετικός έδειξαν πώς θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Τραμπζονσπόρ: Πλήγμα με τον Μπακασέτα

Απών από την αυριανή, κρίσιμη ρεβάνς της Τραμπζονσπόρ -και όχι μόνο- κόντρα στην Κοπεγχάγη θα είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς με την Αντάλιασπορ. Η αρχική εκτίμηση έδειχνε πώς δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός. Όμως, τελικά ο τραυματισμός του είναι περισσότερο σοβαρός από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά. Οι νέες εξετάσεις που έκανε έδειξε το μέγεθος του προβλήματος.

Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση πώς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Ωστόσο οι νέες εξετάσεις έδειξαν πώς η απουσία του θα είναι για 3-4 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πώς δεν θα χάσει μόνο τα προσεχή ματς της Τραμπζονσπόρ. Θα είναι εκτός και από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας, για τον όμιλο του Nations League.

Έτσι, ο Αμπντουλάχ Αβτσί καλείται να παρατάξει αύριο την ομάδα του χωρίς τον Έλληνα διεθνή. Μια σημαντική απουσία για την πρωταθλήτρια Τουρκίας. Ο Μπακασέτας, εξάλλου, είχε σκοράρει στο ματς της Κοπεγχάγης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr