Ποδόσφαιρο

Champions League: Στο ρελαντί η Μπενφίκα [vids]

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 23:52

Μετά τη νίκη 2-0 στο πρώτο ματς, επικράτησε 3-0 της Ντινάμο Κιέβου στο δεύτερο και πέρασε άνετα στη φάση των ομίλων.

Champions League: Στο ρελαντί η Μπενφίκα [vids]

Η πρόκριση για τους Πορτογάλους ήταν σχεδόν δεδομένη. Μετά το 2-0 με το οποίο είχαν νικήσει οι «αετοί» στο πρώτο ματς στην Πολωνία, η ρεβάνς στο «Da Luz» με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν στα μέτρα της. Το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Με τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά έβγαλε εισιτήριο για τους ομίλους, με πανηγυρικό τρόπο.

Το «καθάρισε» εύκολα η Μπενφίκα

Ο Γερμανός Ρότζερ Σμιντ είδε την ομάδα του να κάνει αυτό που έπρεπε. Όλη η δουλειά ήταν ένα ημίχρονο υπόθεση. Από το 27' ως το 42' έγιναν όλα. Ο Οταμέντι στο 27' άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ του Νέρες με κεφαλιά. Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Ράφα Σίλβα στο 40'. Ένα γκολ που ήρθε μετά το τραγικό λάθος των αμυντικών της Ντιναμό Κιέβου, που «σέρβιραν» ουσιαστικά το 2-0.

Τέλος, στο 42' ήταν η σειρά του Νέρες να σκοράρει μετά τη δημιουργία του Ράμος. Εξαιρετικός συνδυασμός των «αετών» και τρίτο τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση της πορτογαλικής ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr